top of page
Aannemingen Penninck part two - 42.jpeg
Diensten

Ontdek de veelzijdigheid van Aannemingen Penninck, uw betrouwbare partner voor integrale oplossingen in wegenis- en rioleringswerken, omgevingswerken en groenaanleg in West- en Oost-Vlaanderen.

 

We staan bekend om onze toewijding bij het uitvoeren van hoogwaardige infrastructuurwerken.
Met jarenlange ervaring in de sector bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, variërend van de aanleg van nieuwe wegen en riolering tot het onderhoud en aanleg van het groen.

 

Bij Aannemingen Penninck gaan we verder dan het bouwen van infrastructuren; we creëren leefomgevingen die de tand des tijds doorstaan. 
Neem vandaag nog contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen die de basis leggen voor een duurzame toekomst.

Wegenis- en rioleringswerken

Wij zijn uw partner in wegenis- en rioleringswerken, waarbij we vakmanschap en innovatie combineren om duurzame infrastructuur te realiseren. Ons toegewijde team staat garant voor een vlotte uitvoering, met aandacht voor waterbeheer, milieubewuste oplossingen en hoogwaardige wegenbouw. Kies voor kwaliteit bij uw volgende project - wij leggen de basis voor een solide en functionele omgeving.

Omgevingswerken

In omgevingswerken verenigen wij esthetiek met functionaliteit, en streven we naar het creëren van aangename en harmonieuze leefomgevingen. Ons team van experts zet zich in voor het realiseren van projecten die naadloos opgaan in hun omgeving. Kies voor Aannemingen Penninck en geef vorm aan een duurzame en visueel aantrekkelijke leefomgeving.

Groenaanleg

Met groenaanleg en onderhoud in eigen beheer waarborgen wij een doordachte en verzorgde buitenomgeving. Ons toegewijde team zorgt niet alleen voor een vakkundige aanleg van groenprojecten, maar staat tevens garant voor regelmatig en deskundig onderhoud. Kiezen voor onze diensten betekent een groene oase waarin uw buitenruimte gedijt, met aandacht voor detail en kwaliteit.

Eigen breekwerf & betoncentrale

Onze betoncentrale en breekwerf bieden aanzienlijke voordelen voor uw bouwprojecten. Met een eigen betoncentrale kunnen we snel en op maat hoogwaardig grondstoffen produceren, terwijl onze breekwerf duurzaam hergebruik van materialen mogelijk maakt. Dit resulteert niet alleen in kostenbesparingen, maar ook in een efficiënter en milieuvriendelijker bouwproces.

Eigen transportbedrijf

Door gebruik te maken van ons eigen transportbedrijf kunnen we efficiënter werken.

Ook deel uitmaken van ons team?

Niet zomaar een job! Bij Aannemingen Penninck kom je in een team met zeer hoge anciënniteit en kan je genieten van interne opleidingen en tal van doorgroeimogelijkheden.

Er wordt altijd in West- en Oost-Vlaanderen gewerkt, dus nooit ver van huis. Kies ook voor werkzekerheid en een heleboel toffe collega's.

bottom of page